Vergaderen

Vergaderen

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een (internationaal) congres, seminarie, vakbeurs, opleiding, teambuilding of ander evenement voor je klas, organisatie of bedrijf?

Hanenbos heeft 3 grote werk- of vergaderzalen en 4 kleinere lokalen, ideaal voor een overleg, vergadering of workshop met minder dan 20 personen, ter beschikking.

Al deze lokalen en zalen hebben een schitterend uitzicht op de groene ruimte rond het gebouw en zijn verspreid over 2 verdiepingen. 

VOS (120 m2) 

Heb je een zaal nodig waar je al eens kunt rondlopen of op de grond kunt gaan zitten?

Door een verplaatsbare wand kan deze zaal ook in 2 gedeeld worden. In deze zaal bevindt zich een geluidsinstallatie en 2 schermen, waarvan 1 verplaatsbaar en 1 vast.

HAAS (117 m2) 

De 2 langste zijden van deze zaal zijn voorzien van grote raampartijen die uitgeven op het bos.

De zaal baadt dus elk seizoen in een ander licht en ademt een andere sfeer. In deze zaal beschik je over een vast scherm, een verplaatsbaar bord, een vaste beamer en een geluidsinstallatie

MOL (90 m2) 

Zoek je een zaal met wat meer afzondering?

Zaal 3 is enkel langs buiten bereikbaar. Via het grote schuifraam kom je direct in het bos. De houten vloer en een spiegelwand maken deze zaal ook geschikt als repetitieruimte. Door te spelen met de gordijnen en spots kun je zelfs 2 kleine black boxen creëren. In deze zaal beschik je over een muziekinstallatie en een vast scherm. Z3 kan ook als extra barruimte gebruikt worden. In dat geval dien je de afwasruimte en frigo’s erbij te reserveren

KIKKER (17 m2) 

Dit lokaal is geschikt voor o.a. een vergadering of een een overleg met een kleine groep en is voorzien van een digitaal scherm

EGEL (36 m2) 

Dit lokaal is geschikt voor o.a. vergaderingen, cursussen of opleidingen en is voorzien van een digitaal bord

BOSMUIS (28 m2) 

Dit lokaal is ideaal voor o.a. een vergadering, een prestentatie of projectie, of een opleiding en is voorzien van een scherm.

EEKHOORN (35 m2) 

Dit lokaal is ideaal voor o.a. een vergadering, een prestentatie of projectie, of een opleiding en is voorzien van een scherm.

Overtuigd van de vele vergadermogelijkheden?

Vraag een vergaderlokaal aan
Deel deze pagina: