Eten & drinken

Tijdens je verblijf in Hanenbos maak je gebruik van de uitgebreide horecamogelijkheden die ruimschoots zullen voldoen aan al je wensen qua eten en drinken.

In het restaurant worden drie lekkere maaltijden per dag geserveerd.

Om iets tussendoor te drinken en je te ontspannen kun je terecht in de gezellige bar en ontspanningsruimte.

Voor ieder wat wils

Uitgebreid ontbijt, een grote variëteit in lunchmenu's met saladbar en avondmaal met zelfbediening: je kan het allemaal vinden in ons restaurant.

Hanenbos houdt zo veel mogelijk rekening met je wensen. Heb je een voorkeur voor vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, lactosevrij of halal? Geef het door vóór je aankomst en wij zorgen ervoor dat je kunt eten zonder je zorgen te hoeven maken.

Met Donderdag Veggiedag ijvert Hanenbos mee om minder vlees te consumeren en om bewuster onze ecologische voetafdruk binnen de perken te houden. Elke donderdag wordt er dus voor iedereen een vegetarische maaltijd geserveerd.

  • Openingsuren
    ontbijt middagmaal avondmaal
    Ma - Zo 7:30 - 9:00 12:00 18:00
  • Catering op maat
    Zin in iets speciaals? Een barbecue, kaasschotel, walking dinner, ontvangst met koffie en ontbijtkoekjes, taart, belegde broodjes… Alles is mogelijk. Mail naar info@hanenbos.be voor meer info.

Een koffietje drinken tussen de activiteiten door?

Wees tijdens de koffiepauzes welkom in de bar.

’s Avonds alles geven op de dansvloer, je vrienden of collega’s verslaan tijdens een kickertornooi of ventileren over de afgelopen dag bij een frisse pint? Ook hiervoor kan je in de bar terecht. Bij zomers weer is het heerlijk buiten zitten op het terras met houten picknicktafels en bont gekleurde stoelen.

  • De grootste aanwezige groep baat de bar uit tenzij anders vooraf besproken
  • De groep die de bar uitbaat bepaalt ‘s avonds het opening- en sluitingsuur
Deel deze pagina: